Medische Coaching

Een ongeneeslijke of chronische ziekte heeft vaak veel impact op iemands leven. Naast lichamelijke klachten is het ook emotioneel een hele opgave om overeind te blijven. Na een traject van intensieve behandeling komt er vaak een mentale klap, je wilt je leven weer oppakken, maar dit is niet eenvoudig. Hoe ga je je leven inrichten? Hoe pak je je werk weer op, kun je wel hetzelfde werk blijven doen? Wat is de balans die jij nodig hebt?

Het gaat niet alleen om je klachten, maar het gaat erom dat je nieuwe mogelijkheden gaat zien ondanks je klachten. We gaan op zoek naar je kracht. Je bent immers meer dan je ziekte. We gaan op zoek naar nieuwe inzichten, ik ga je helpen om je toekomst vorm te geven. Het zal misschien anders zijn dan voor je ziek werd, maar anders hoeft niet te betekenen dat je met minder genoegen moet nemen.

Als medisch coach wil ik mijn ervaring en mijn coachkwaliteiten combineren zodat ik mensen met een (chronische) ziekte kan ondersteunen tijdens hun proces.

Een coaching traject start met een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vooral bedoeld om elkaar te leren kennen, is er een klik en denk jij dat ik de juiste coach voor jou ben? Daarna zullen we dieper ingaan op wat je verwacht van mij als coach? Waar loop je tegenaan? Welke stappen wil je zetten? Vervolgens kijken we hoeveel sessies we nodig zullen hebben. Gemiddeld bestaat een coaching traject uit 6 sessies.

Contact

Marieke van Beijnum
Coaching by Mar
0031 (0)620738346
marieke@coachingbymar.nl

Adres

Boomberglaan 8
1217 RR Amsterdam