Over mij

 

Ik ben Marieke van Beijnum, opgegroeid in een liefdevol ondernemersgezin. Keuzes maakte ik altijd met mijn hoofd: Wat is verstandig om te doen? Wat verwacht de maatschappij van mij? Wat verwachten anderen van mij? Dat ging prima, ik ging studeren in Amsterdam en zag een grootse carrière voor mij. Totdat ik ineens enorm ziek werd, mijn ziekte van Crohn speelde hevig op. Iedereen om mij bouwde verder aan zijn toekomst en ik stond naar mijn gevoel een jaar stil. 

Op het moment dat ik mij weer beter ging voelen kwam enerzijds het verwerken van wat er allemaal gebeurd was en anderzijds moest ik mijn leven weer opnieuw gaan inrichten. Ik wist dat ik mijn energie zorgvuldig moest gaan verdelen, maar dit betekende niet dat ik met minder genoegen moest nemen, het moest alleen anders. 

Ik ging zelf met een coach aan de slag. In dit waardevolle proces kwam ik erachter wat ik nu eigenlijk echt belangrijk vind in het leven. Ik leerde waar ik energie van krijg, wat mij motiveert van binnenuit. Ik besloot zelf een opleiding tot coach te volgen om ook anderen te kunnen helpen om hun leven vorm te kunnen geven zoals zij dat willen. 

Om mijn cliënten en mezelf te verzekeren van kwaliteit heb ik de MMS Coach Training gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding tot Medisch Coach gevolgd aan het MCI (Medical Coach Institute). Beide opleidingen zijn ICF gecertificeerd. De International Coach Federation (ICF) is een internationaal keurmerk voor coachopleidingen.

Contact

Marieke van Beijnum
Coaching by Mar
0031 (0)620738346
marieke@coachingbymar.nl

Adres

Boomberglaan 8
1217 RR Amsterdam